Logo Bruges Art Route

-
-
Not everything that counts can be counted, and not everything that can be counted counts.
by Albert Einstein

Programma 4 - Mysterieus - exclusief - Brugge

In dit programma wordt, naast enkele van de kunstenaars uit het parcours van Bruges Art Route, ook de verborgen geschiedenis van Brugge in de kijker geplaatst.

Net als elke andere stad heeft Brugge ook zijn ongekende, mysterieuze kantjes. Zijn er geheime genootschappen in Brugge geweest, bestaan ze nu nog, op deze en vele andere vragen proberen wij een antwoord te serveren voor u. Maar dit is niet alles de dag wordt in schoonheid afgesloten met een receptie op een exclusieve plaats waar kunst alomtegenwoordig is.

Voormiddag 10.00-12.30 u:

Bezoek aan enkele locaties waar werk te zien is van kunstenaars uit Bruges Art Route waar vooral aandacht besteed wordt aan kunstenaars met een niet alledaagse boodschap in hun werk. Indien u de voorkeur hebt voor een bepaalde kunstenaar uit ons parcours kunt u dit altijd meedelen.

Lunch 12.30-14.00 u:

Om in de sfeer van het buitengewone te blijven, kunnen wij u volgende restaurants aanraden:

  • Belle Epoque (donderdag gesloten): lunch richtprijs 20 Euro
  • Taverne Brugeoise: lunch richtprijs 18 Euro
  • Restaurant Patrick Devos (zaterdagmiddag en zondag gesloten): lunch richtprijs 50 Euro

Namiddag 14.00-17.00 u:

Brugge is een vat vol geheimzinnigheid. Wij geven u een inkijk in dit brouwsel en proberen met u uit te zoeken in welke mate de mysteries nog welig tieren in Brugge. Welke geheime genootschappen lieten mysterieuze boodschappen na in de stad ? Om op de goede afloop te klinken van onze queeste drinken we een glaasje in één van de kunstenaarsateliers uit het parcours van Bruges Art Route.

Prijs:

Indien u interesse hebt voor die programma kunt u altijd mailen naar volgend mailadres info@bruges-art-route.com.

De richtprijs voor de gids bedraagt 170 Euro per dag. Per gids kunnen maximum 25 personen mee. De prijs van de receptie hangt af van de locatie die gekozen wordt en van de geserveerde drankjes en hapjes (prijzen op aanvraag)


Made by uwsoftware.be