Logo Bruges Art Route

-
-
De levenskrachtigheid van een nieuwe beweging in de kunst moet worden afgemeten naar de woede die zij opwekt.
by Logan Pearsall Smith

Volg de route

Speciaal voor de individuele bezoeker ontwierp Peter Jonckheere een stadsplan met aanduiding van de locaties waar u kunt kennismaken met de Bruges Art Route kunstenaar.

Om richting te geven aan het parcours werden op het plan een drietal kant en klare wandelingen uitgetekend die kunnen afgelopen worden in een drietal uur. Op die manier kan de individuele bezoeker meanderen langsheen kunstenaarsateliers, galerijen, beschermde historische panden, hotels, winkels en unieke privé-woningen die speciaal voor Bruges Art Route worden opengesteld. Vanaf 2010 zal het voor de individuele bezoeker mogelijk zijn om relevante info op te vragen over kunstenaar, kunstwerk en pand via zijn GSM.

Hier kunt u de naam van de locatie terugvinden en ook zien welke kunstenaars op die locatie tentoonstellen.

Elke dag zijn er op die manier meer dan twintig plaatsen gratis toegankelijk voor het publiek. De kunstenaars en het werk dat tentoongesteld wordt, is van zeer uiteenlopende strekking. Er wordt aandacht besteed aan schilderijen, beeldhouwwerk, keramiek, fotografie, computer gegenereerd werk, kalligrafie,...

Bruges Art Route is een dynamisch project. Daarom zullen er op regelmatige tijdstippen wijzigingen komen in het aantal kunstenaars en de locaties waar het werk te zien is. Het plan wordt daarom jaarlijks geüpdatet.


Made by uwsoftware.be